Aplicație Vacancy

Contacteaza-ne

Suntem mereu încântați să întâlnim oameni entuziaști care ar dori să se alăture afacerii noastre captivante. Dacă doriți să aflați ce oferim, vă rugăm să ne contactați, ne-ar plăcea să luăm legătura cu dumneavostră.

Created with Sketch.

Te rog contactează-ne

Registered Address

Heathlands Farm
Honey Hill
Wokingham
RG40 3BG

T: 0118 912 3110

E: info@hallhunter.co.uk


Open in Google Maps

Posturi vacante

Căutăm întotdeauna oameni buni să se alăture echipei noastre. Dacă sunteți interesat să deveniți parte a familiei Hall Hunter, vă rugăm să ne trimiteți CV-ul dvs., ne-ar plăcea să luăm legătura cu dumneavostră.

Trimiteți CV-ul meu

Avem posturi vacante în prezent pentru culegători, absolvenți și pentru stagiari în management. Dacă aveți o anumită zonă de interes și doriți să vă alăturați uneia dintre echipele noastre, vă rugăm să citiți informațiile de mai jos și să intrați în legătură. Asteptam să auzim de tine.

CULEGĂTORI

Avem cele mai multe oportunități pentru culegători în lunile britanice de vară, din mai până în septembrie.

Există oportunități de alegere pentru toate fermele noastre și instruirea este asigurată pentru toți noii membrii ai echipei. De asemenea, dispunem de facilități confortabile de locuire.

Dacă sunteți în căutarea unui rol sezonier într-o afacere încântătoare, atunci ne-ar plăcea să auzim de la dvs. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în echipa noastră de selecție în sezonul următor!

ABSOLVENȚII

Dacă ați terminat recent diploma și căutați următoarea mare oportunitate, atunci nu vă uitați mai departe decât programul nostru fantastic pentru absolvenți.

Credem în a investii în oamenii și ne mândrim cu a ajuta membrii echipei noastre să crească, să-și dezvolte abilitățile și, în cele din urmă, să-și îndeplinească potențialul.

Dacă sunteți entuziasmat, sunteți un cursant rapid și aveți dorința de a crește împreună cu compania, atunci vă rugăm să luați legătura. Vă vom aranja să vizitați una dintre fermele noastre și să vă pregătiți un program pentru absolvenți după nevoile dvs.

STAGIARI ÎN MANAGEMENT

Întrucât afacerea noastră continuă să crească și să se dezvolte, suntem mereu dornici să recrutăm noi gânditori în echipa noastră de management.

Dacă sunteți în mod progresiv cu idei noi, pasionați și aveți dorința de a învăța și de a gândi măreț, atunci am putea avea ocazia perfectă pentru dumneavoastră.

Vă rugăm să ne trimiteți o copie a CV-ului, cu siguranță așteptăm cu nerăbdare să luăm legătura cu dvs.

Sheeplands

Goffs Barn
Wargrave Road
Wargrave
Berkshire
RG10 8DJ

Heathlands

Honey Hill
Wokingham
Berkshire
RG40 3BG
HGV Access:
RG40 3AS via Heathlands Road

Tuesley

Tuesley Lane
Godalming
Surrey
GU7 1UG

Aplicație Vacancy

Descarcă pachetul de informații al angajatului

Verificați caseta la

Folosim MailChimp ca platformă de marketing. Făcând clic mai jos pentru a vă abona, recunoașteți că informațiile dvs. vor fi transferate în MailChimp pentru procesare. Aflați mai multe despre practicile de confidențialitate ale MailChimp aici.