Aplicație Vacancy

Povestiri de familie

Alana Deacon

Manager de recoltare
 • Vârsta
  23
 • Locul nașterii
  Zimbabwe
 • Locul de muncă
  Leythorne and Donaldsons
 • Fructul preferat
  Afine

Am ajuns în Marea Britanie în 2011 după ce am crescut în Kenya. Înainte de a începe să lucrez pentru Hall Hunter, studiam pentru gradul meu de la Universitatea din Reading.

Prima mea experiența cu Hall Hunter a fost la Sheeplands Farm în timpul vacanței universitare, pentru a obține mai multe cunoștiințe și experiența. Știam doar o singură persoană când am intrat în echipă, un prieten pe care l-am întâlnit în timpul unei excursii universitare către Ferma Sheeplands.

Am fost facută să mă simt foarte binevenită, ceea ce a fost minunat, este un mediu cu adevărat susținător în lucra și a locui de asemenea.

Ambiția mea este de a continua învățarea și dezvoltarea mea, pentru a deveni Manager Agricol în viitor. De când am intrat în Companie, am lucrat la Ferma Sheeplands, Ferma Colworth și Leythorne & Donaldsons Nurseries – fiecare fermă oferă o oportunitate nouă și interesantă de a învăța.

În timpul petrecut aici, mi-a plăcut să fac contribui la efortul continuu de eficiență și de a ajuta la crearea celei mai bune ferme de fructe din Marea Britanie. Am făcut mulți prieteni, toate naționalitățile și toate vârstele, este ca o familie departe de casă.

Aplicație Vacancy

Descarcă pachetul de informații al angajatului

Verificați caseta la

Folosim MailChimp ca platformă de marketing. Făcând clic mai jos pentru a vă abona, recunoașteți că informațiile dvs. vor fi transferate în MailChimp pentru procesare. Aflați mai multe despre practicile de confidențialitate ale MailChimp aici.