Aplicație Vacancy

Povestiri de familie

Andrzej Forgacz

Manager de recoltare
 • Vârsta
  39
 • Locul nașterii
  Polonia
 • Locul de muncă
  Leythorne, Donaldsons and Colworth
 • Fructul preferat
  Zmeura

Am ajuns în Marea Britanie în 2005, înainte de asta am terminat liceul și eram în căutarea profesiei mele.

Lucrul pentru Hall Hunter nu a fost prima mea experiență de lucru în străinătate. În 2003-2004, am lucrat la o plantație de hamei în Germania. Cumnata mea a lucrat pentru Hall Hunter în 2004 și se afla la Ferma Tuesley. Mi-a recomandat Compania. Feedback-ul ei a fost atât de pozitiv încât am vrut să aplic imediat pentru un job.

Când m-am alăturat am fost atât încântat, cât și neliniștit. Temerile mele au dispărut repede, întrucât toată lumea cu care am locuit și am lucrat alături a fost prietenoasă și m-au susținut.

Sunt foarte fericit ca și manager de recoltare. Departamentul este într-adevăr dinamic, fiecare zi aduce o nouă provocare și ca și departament, întotdeauna salutăm implementarea de noi idei pentru a îmbunătăți eficiența. De asemenea, îmi place să ofer sprijinul departamentului de cultivare și îngrijire a plantelor cu ideile mele despre ceea ce putem face mai bine pentru a oferi o afacere mai reușită.

În 2005, am lucrat la Ferma Tuesley în calitate de culegător, în anul următor am mers la sere unde am lucrat în următorii 8 ani. În acest timp am lucrat ca și culegător, lucrător în cultivare și îngrijirea plantelor, lider de echipă, asistent manager de recoltare, înainte de a deveni în cele din urmă manager de creștere si îngrijire a plantelor cât și manager de recoltare. În 2014, Hall Hunter a cumpărat noile sere de la Leythorne Nursery în Chichester. Acest proiect a fost ceva nou pentru mine și adus o mulțime de bucurie. Am creat totul de la zero! În fiecare zi am văzut noi provocări și noi oportunități de a învăța și de a ne dezvolta cunoștințele. Sunt foarte mândru că am făcut parte din asta.

De-a lungul anilor au existat multe schimbări în întreaga companie. Toate departamentele se perfecționează în mod constant, cu accent special pe Sănătate, Siguranță și Mediu. De asemenea, a existat o mare îmbunătățire a bunăstării personalului – oamenii se simt îngrijiți, sprijiniți și fericiți. De asemenea, dezvoltăm noi soiuri de fructe și suntem deschiși pentru idei noi și inovatoare.

Am un grup grozav de prieteni care au lucrat sau încă lucrează pentru Hall Hunter. În ultimii treisprezece ani, am întâlnit atât de mulți oameni grozavi și sunt cu adevărat fericit să fac parte dintr-o echipă cu adevărat dedicată și plină de susținere.

Aplicație Vacancy

Descarcă pachetul de informații al angajatului

Verificați caseta la

Folosim MailChimp ca platformă de marketing. Făcând clic mai jos pentru a vă abona, recunoașteți că informațiile dvs. vor fi transferate în MailChimp pentru procesare. Aflați mai multe despre practicile de confidențialitate ale MailChimp aici.