Aplicație Vacancy

Povestiri de familie

Daniel Zubryk

Asistent Manager Agricol
 • Vârsta
  39
 • Locul nașterii
  Polonia
 • Locul de muncă
  Ferma Heathlands
 • Fructul preferat
  afine

Am venit în Marea Britanie în 2002, după ce am studiat la Universitatea din Rzeszow. Munca mea la Hall Hunter a fost primul meu job de peste hotare și m-am gândit să muncesc pentru un sezon – poate două sau trei luni – să câștig bani pentru a plăti pentru o educație ulterioară.

Ca majoritatea oamenilor care încep la Hall Hunter, am început cariera mea aici ca și culegător. Din momentul în care am sosit, am fost făcut să mă simt binevenit. Am amintiri cu adevărat fericite din primele mele zile! Am fost tineri, am muncit din greu, am avut o mulțime de distracții împreună și, foarte uimitor pentru mine, am contribuit la creșterea Hall Hunter în imensa companie de astăzi.

Mulți dintre oamenii pe care i-am întâlnit în timpul primului meu sezon lucrează încă aici, majoritatea fiind acum în echipa de management ca și mine. După primele două sezoane, m-am alăturat echipei de creștere, urmată de echipa de irigare iar mai apoi cea de propagare. Ulterior am devenit administrator de birou, înainte de a mă alătura uneia dintre echipele de creștere din Heathlands Farm, unde sunt în prezent Asistent Manager Agricol. Mi sa oferit o mare șansă de a mă dezvolta și de a învăța de-a lungul anilor.

Cred că în perspectivă, rolul meu de “cultivator” mi-a dat cea mai puternică bază. Am învățat foarte mult în această perioadă și experienta m-a condus in cele din urma spre ceea ce sunt astazi.

Multe lucruri s-au schimbat în ultimii cincisprezece ani, totul se îmbunătățește întotdeauna. Fie că este vorba de condiții de muncă sau de sănătate și siguranță, de creștere și de cazare, de facilități sau de bunăstare, ea doar continuă să devină din ce în ce mai bună.

Aplicație Vacancy

Descarcă pachetul de informații al angajatului

Verificați caseta la

Folosim MailChimp ca platformă de marketing. Făcând clic mai jos pentru a vă abona, recunoașteți că informațiile dvs. vor fi transferate în MailChimp pentru procesare. Aflați mai multe despre practicile de confidențialitate ale MailChimp aici.