Aplicație Vacancy

Povestiri de familie

Izabela Kurzydlo

Manager Asigurarea Calitatii
 • Vârsta
  37
 • Locul nașterii
  Polonia
 • Locul de muncă
  toate fermele și Fabricile de Ambalat
 • Fructul preferat
  afine

În 2002, am venit să lucrez pentru o fermă de fructe moi situată în Scoția. În anul următor, am plecat de acolo pentru a mă alătura Hall Hunter și am lucrat aici încă de atunci.

Înainte de a ajunge în Marea Britanie, studiam la Universitatea de Agricultură din Szczecin, Polonia. Deși nu am știut pe nimeni când am venit prima oară în Marea Britanie, nu a fost o problemă pentru mine, fiind ușor și plăcut să-mi fac prieteni într-o comunitate tânără și entuziastă.

Am fost făcută să mă simt foarte binevenită și în siguranță când m-am alăturat, am făcut parte dintr-o echipă tânără și energică fiind interesant să ai ocazia de a participa la o Companie în creștere.

În viața mea privată și profesională, am vrut întotdeauna să fac parte din ceva mai mare. Scopul meu de carieră este de a continua să muncesc din greu pentru a mă dezvolta pe mine și Compania, și pentru a-mi susține colegii în timp ce lucrează pentru a-și atinge întregul potențial.

Când m-am alăturat, compania era locată numai la Ferma Heathlands, și tocmai se începuse a se lucra la extinderea Operațiunii la Sheeplands Farm. Compania a continuat să se extindă de la an la an, oferindu-mi posibilitatea de a lucra în diferite locații. În timpul primului meu an, am fost culegător de fructe la Ferma Sheeplands, în următoarele două sezoane am fost culegător la Ferma Tuesley. După aceea, m-am mutat la Ferma Heathlands și am lucrat ca și Coordonator de recoltare, efectuând audituri interne a fabricii de ambalare și a fermelor. Când compania a înființat o nouă fermă – Ferma Manor, în Chichester – m-am mutat acolo și am devenit Manager de recoltă. În 2010, m-am mutat în Heathlands și am intrat în echipa de Asigurare a Calității.

Valorile de bază ale Hall Hunter au rămas aceleași de când m-am alăturat companiei. S-au făcut îmbunătățiri în ceea ce privește partea operațională a companiei, an după an. Este o companie interesantă de a face parte din ea, deoarece mereu încercăm noi modalități de lucru, dezvoltăm noi sisteme de recoltare și suntem deschisi să încercăm lucruri care ne pot ajuta să facem din ce în ce mai bine. Cele mai mari schimbări pentru mine sunt în sistemele de creștere a plantelor și IT, asigurându-ne că tot ceea ce facem este înregistrat în toate etapele producției.

Mulți dintre oamenii pe care i-am întâlnit în timpul primului meu an, încă lucrează acum aici. Este un sentiment minunat să continuăm să lucrăm împreună și să reflectăm asupra modului în care atât compania, cât și oamenii au evoluat în ultimii ani. Creează un fel special de încredere și loialitate.

Aplicație Vacancy

Descarcă pachetul de informații al angajatului

Verificați caseta la

Folosim MailChimp ca platformă de marketing. Făcând clic mai jos pentru a vă abona, recunoașteți că informațiile dvs. vor fi transferate în MailChimp pentru procesare. Aflați mai multe despre practicile de confidențialitate ale MailChimp aici.