Aplicație Vacancy

Conferinta de crestere a plantelor

Hall Hunter Growing Conference

Peste 60 de producatori din intrega Europa s-au adunat din nou la centrul de educatie Agricola de la HHP Tuesley, la sfarsitul lunii noiembrie, pentru a revizui sezonul trecut si pentru a cauta noi metode de lucru care vor ajuta la cresterea recoltei si a  fructelor produse.

Au fost facute prezentari detaliate referitoare la capsuni, zmeura si afine, cu privire la toate aspectele care vizeaza polenizarea si propagarea dar si modalitati de a excela in recoltarea fructelor de calitate superioara. Au avut loc multe discutii pozitive cu privire la provocarile comune cu care se confrunta producatorii de fructe moi in producerea fructelor de cea mai buna calitate.

David Kay, directorul general HHP a spus ‘Se intampla destul de rar ca atat de multa expertiza sa se afle in aceeasi camera si chiar mai rar , pot spune din propria experienta, sa vad atat de multe persoane din diferite organizatii care sa impartaseasca atat de liber experienta lor pentru a se ajuta reciproc.Calitatea prezentarilor facute de echipa HHP a fost la un nivel foarte inalt si multumesc tuturor pentru munca depusa. Le multumesc si celor care au calatorit de departe pentru a lua parte in  aceasta zi la aceasta prezentare.

Aplicație Vacancy

Descarcă pachetul de informații al angajatului

Verificați caseta la

Folosim MailChimp ca platformă de marketing. Făcând clic mai jos pentru a vă abona, recunoașteți că informațiile dvs. vor fi transferate în MailChimp pentru procesare. Aflați mai multe despre practicile de confidențialitate ale MailChimp aici.