Aplicație Vacancy

Comunitățile noastre

COMUNITĂȚILE

În inima lucrurilor care fac diferența

Ne-am angajat să influențăm pozitiv comunitățile în care trăim și să lucrăm împreună. Rezultatele noastre puternice de a fi acolo atunci când este nevoie de noi, este o dovadă a acestui fapt. Indiferent dacă curățăm copacii după o furtună sau donăm fructe pentru un fond de caritate, vom face mereu tot ce putem pentru a ajuta.

  • A country sign post put up by Hall Hunter for the community located on the Tuesley farm
  • A group of children holding toy bugs in their hands

Educaţie

Este esențial copiii noștri să cunoască de unde provine mâncarea lor.

Aici, la Hall Hunter, copiii se pot plimba prin fermele noastre, înconjurate de procesul de producție, cu fructe asemănătoare bijuteriilor atârnând chiar în fața ochilor lor.

O primire călduroasă este oferită întotdeauna școlilor interesate de înțelegerea agriculturii comerciale responsabile pe o scară largă, precum și de respectarea vieții sălbatice abundente care numesc fermele “acasă”.

AJUT NDU-I PE CEILALȚI

Fundația Hall Hunter susține persoanele care au nevoie de ea

Fundația Hall Hunter a fost înființată în 2011, împreună cu Mark, Mary și Harry Hall în calitate de administratori. Fundația a fost creată pentru a strânge fonduri prin donații de caritate în sprijinul unor cauze bune, iar până acum am strâns incredibila sumă de 201 mii de lire sterline. Suntem mândrii că am putut să donăm acești bani unor organizații de caritate locale.

Sunt atât de mândră și încântată că Fundația a fost în măsură să susțină atât de multe cauze demne.
Mary Hall,

Aplicație Vacancy

Descarcă pachetul de informații al angajatului

Verificați caseta la

Folosim MailChimp ca platformă de marketing. Făcând clic mai jos pentru a vă abona, recunoașteți că informațiile dvs. vor fi transferate în MailChimp pentru procesare. Aflați mai multe despre practicile de confidențialitate ale MailChimp aici.