Aplicație Vacancy

Ferma Heathlands

Inima și casa Hall Hunter.

Mark și Mary Hall au fost fericiți în fermele din Heathland încă din 1966. În zilele acelea, ferma a produs legume pentru piețele din Londra, iar clienții au fost de asemenea bineveniți să-și aleagă propriile lor legume. În prezent, 196 de acri de terenuri sunt dedicați producției de fructe moi. Ferma găzduiește de asemenea cea mai mare Fabrică de ambalat a noastră, centrul administrativ, atelierele de lucru și un birou al transporturilor.

Suntem mereu cu gândul la menținerea si sprijinirea faunei sălbatice care se află pe meleagurile noastre, primind fiecare căprioară și iepure care aleg să trăiască în perimetrul fermei Heathlands. Suntem deosebit de îndrăgostiți de arici și facem tot ce putem pentru a îi proteja și a îi sprijini.

Casă a căpșunelor, a zmeurelor, afinelor și murelor

Calendarul perioadei de cules

Produs
Jan
Feb
Mar
April
May
June
July
Aug
Sept
Oct
Nov
Dec
Căpșună - - - - - -
Zmeura - - - - - - - - -
Afina - - - - - - - -
Mura - - - - - - - -
Created with Sketch.
Mark și Mary Hall încă trăiesc în fermă, așa cum au trait încă de la ziua în care s-au căsătorit.
Created with Sketch.
Ce face Heathlands special? Oameni mari și atmosfera familială! Lucrăm îndeaproape ca o echipă în această fermă fantastică, locul unde a început prima călătorie a Hall Hunter-ului.
Mariusz Charewicz, Manager de ferma

Muncă pentru ferma Heathlands

If you’d like to discover a little more about what we offer, please feel free to download our worker information pack for full details.

Aplicație Vacancy

Descarcă pachetul de informații al angajatului

Verificați caseta la

Folosim MailChimp ca platformă de marketing. Făcând clic mai jos pentru a vă abona, recunoașteți că informațiile dvs. vor fi transferate în MailChimp pentru procesare. Aflați mai multe despre practicile de confidențialitate ale MailChimp aici.