Aplicație Vacancy

Ferma Sheeplands

Înconjurate de peisajul uimitor, fructele noastre dulci se dezvoltă aici la Sheeplands

Această frumoasă fermă de 200 de acri poate fi găsită așezată în glorioasa zonă rurală Berkshire, ce se întinde pe o pantă blândă până la râul Loddon.

Aici, la Sheeplands, ne-am specializat în cultivarea de zmeură mare și cărnoasă, dar, de asemenea, cresc delicioase căpșune suspendate și afine.

  • An

Casă a delicioaselor căpșune, a zmeurelor și a afinelor

Calendarul perioadei de cules

Produs
Jan
Feb
Mar
April
May
June
July
Aug
Sept
Oct
Nov
Dec
Căpșună - - - - -
Zmeura - - - - - -
Afina - - - - - - - -
Created with Sketch.
Dacă ați așeza toate zmeurile noastre una peste cealălaltă, grămada ar fi de 12,5 ori mai mare decât muntele Everest!
Created with Sketch.
Lucrul care face ca Sheeplands să fie special este echipa noastră prietenoasă și bine stabilită. Plină de energie și întotdeauna în frunte, am creat o adevărată atmosferă de familie care identifică, dezvoltă și hrănește talentul.
Jaco Olivier, Managerul Fermei

Muncă pentru ferma Sheeplands

Căutăm întotdeauna oameni noi să se alăture echipei noastre fantastice. Pentru a afla mai multe despre tipurile de munci disponibile la ferma Sheeplands, împreună cu facilitățile și atracțiile locale, vă rugăm să descărcați pachetul gratuit al angajatului.

Aplicație Vacancy

Descarcă pachetul de informații al angajatului

Verificați caseta la

Folosim MailChimp ca platformă de marketing. Făcând clic mai jos pentru a vă abona, recunoașteți că informațiile dvs. vor fi transferate în MailChimp pentru procesare. Aflați mai multe despre practicile de confidențialitate ale MailChimp aici.