Aplicație Vacancy

Povestea noastră

Istoria noastră

Lucrând în armonie cu pământul din 1966

Hall Hunter Partnership a fost inițiat de Mark & Mary Hall în 1966 și continuă să crească, în toate sensurile cuvântului.

În prezent, afacerea este condusă de fiul lor Harry, care a continuat tradiția de a conduce afacerea pentru a deveni cea mai bună. El și familia lui trăiesc la Ferma Tuesley, cea mai mare fermă pe care o deținem.

Afacerea acoperă șapte locuri, de la Berkshire până la Surrey și Sussex, iar în 2016, ne-am aventurat în străinătate pentru a deschide o fermă în Portugalia. Abordarea noastră combină decenii de experiență, expertiză și pasiune cu tehnici moderne, inovatoare. Rezultatul? Fructe excepționale cu un gust care vă  va aduce zâmbetul pe față.

Rămânem fideli etosului care a susținut afacerea în ultimii cincizeci de ani: să hrănim fiecare plantă, persoană și mediul înconjurător, astfel încât ei să-și atingă întregul potențial: să producă fructe dulci, culese din câmpuri care să le aducă viață oamenilor care aspiră fie cea mai bună versiune a lor.

 • Picture of the tops of strawberry plants
 • A portrait of Mark and Mary Hall
 • A portrait of Harry Hall and his family

Valorile noastre

Suntem condusi de pasiune, inovatie si crearea de producţii care ne încântă.

Valorile familiei reprezintă piatra de temelie a companiei noastre. Ele ne menţin concentrați pe prioritizarea elementelor cheie care sunt importante pentru toți cei care lucrează cu noi. Credem cu tărie că aceasta oferă cea mai bună bază pentru toți, să crească și să producă întotdeauna fructele pe care clienții noștri au ajuns să le asocieze cu Hall Hunter.

Prin implementarea de noi metode și de noi soiuri, suntem capabili să satisfacem în mod constant clienții noștri cu fructe frumoase de fiecare dată. Ne mândrim cu expertiza noastră, o atenție meticuloasă pentru detalii și angajamentul de a funcționa întotdeauna etic și cu integritate.

A heart shaped strawberry which representing Hall Hunter's passion for what they do

Pasiune

Iubim cu adevărat ceea ce am clădit și aduce energie, entuziasm și conduce la tot ceea ce facem.

Familie

Am creat o echipă care îngrijește, are aceleași gusturi și care împărtășește aceeași aspirație - să reușească și să se ajute reciproc să crească.

A group of Hall Hunter employees smiling at the camera holding a tray filled with punnet of raspberries
A close up shot of high quality raspberries grown by Hall Hunter

Calitate

Lucrurile mici se întâlnesc în lucruri mai mari, ce merită sărbătorite. Ne concentrăm asupra detaliilor și producem în mod constant ce este mai bun.

Etica

Ne conducem afacerea și pe noi înșine cu onestitate, integritate și respect.

A bumble bee leaving a beehive specially installed on one of Hall Hunter's farms

Pionierat

Scopul nostru este de a stabili standardele industriei în tot ceea ce facem și dorim să fim considerați lideri de gândire.

Our Motivation

Leaving a positive, tangible legacy.

Rolul nostru este acela de a lăsa lucrurile într-o stare mai bună decât atunci când le primim, cu cât mai puține amprente lăsate asupra lor.

Noi lucrăm pământul deoarece iubim acest stil de viață. Ne place fiorul și bucuria de a produce cele mai bune fructe, lucrul cu natura, îmbrățișarea elementelor, vremea în continuă schimbare precum și unitatea și diversitatea familiei noastre de muncitori.

Cultura noastră se învârte în jurul valorii de a fi autentică, vibrantă, cinstită și exigentă. Crearea și dezvoltarea fermelor noastre atât cât și dezvoltarea managerilor talentați lasă o moștenire inspirată și tangibilă pentru viitor.

Lucrează pentru noi
 • A female Hall Hunter employee packing raspberries in the Heathlands Farm packhouse
 • A male Hall Hunter employee checking berries on the farm
 • A photograph of Hall Hunter's Tuesley Farm picking team

Succesul nostru provine dintr-un angajament de a fi autentici, cinstiți și să ne concentrăm neclintit asupra detaliilor.

Suntem competitivi, pasionați și ne străduim mereu să fim cei mai buni. Acest lucru este echilibrat de o deschidere către idei noi sau diferite care ne pot ajuta să ne dezvoltăm.

Pentru noi, dovada ulterioară a succesului este atunci când clienții noștri mănâncă fructele noastre sunt încântați și se întorc în timp, ca mai apoi să revină pentru a obține ceva mai mult.

Ce spun oamenii despre noi.

 • Hall Hunter au fost intotdeauna primii în ceea ce fac si o parte decisivă a fructelor noastre oferite clienților. Ei au fost aleși ca și Fermă de Demonstrație Waitrose, deoarece ei chiar conduc calea.
  Jocelyn Rogerson, Manager de Achiziții, Fruit, Waitrose and Partners
 • Amazing strawberries grown by Hall Hunter
 • Când vizitez Hall Hunter, sunt întotdeauna foarte entuziasmat de fructele frumoase și natura progresivă a afacerii lor. Sunt foarte mândru că am avut un exemplu atât de vibrant de horticultură britanică în circumscripția mea. Este minunat să pot cumpăra fructe cultivate local în supermarketul local și acum mă uit mereu la eticheta Harry Hall pe zmeură și căpșuni.
  Gillian Keegan, MP

Aplicație Vacancy

Descarcă pachetul de informații al angajatului

Verificați caseta la

Folosim MailChimp ca platformă de marketing. Făcând clic mai jos pentru a vă abona, recunoașteți că informațiile dvs. vor fi transferate în MailChimp pentru procesare. Aflați mai multe despre practicile de confidențialitate ale MailChimp aici.